پنجشنبه، 27 تير 1398

وضعیت مهر در صورت تعیین مال به همراه قیمت

پرسش :

در مهرنامه زنی نوشته شده است که: زوج مبلغ هفتاد تومان پول بابت ملک و خانه به عنوان مهریه به زوجه خود بدهکار است، اکنون ـ بعد از گذشتن سال‌های متمادی ـ آیا همان هفتاد تومان را بدهکار است یا ملک و خانه را؟

پاسخ :
با فرض این‌که پول خانه و ملک مهریه شده همان پول را حق دارد ولی اگر ملک و خانه، مهر شده و به مبلغ مذکور تقویم نموده‌‏اند باید ملک و خانه داده شود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390