جمعه، 4 مرداد 1398

تفسیر قرآن و روایات توسط غیر متخصص

پرسش :

نظر مبارک راجع به سخنرانى هاى مذهبى افراد غیر روحانى در رابطه با تفسیر قرآن و روایت را بفرمایید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: کسانى باید متصدى تفسیر قرآن و ادعیه و تعلیم عقاید و احکام باشند که بر اثر داشتن تحصیلات بالا بتوانند از منابع دینى به نحو احسن بهره بگیرند و این شرایط غالباً در روحانیون تحصیل کرده در حوزه ها موجود است. بنابراین باید از وجود آنها استفاده کرد، ولى اگر یک فرد غیر روحانى شرایط تفسیر را دارا گردید بهره گیرى از او مانع ندارد . والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.