يکشنبه، 13 مرداد 1398

عمل نکردن به قانون کشورهاى غیر مسلمان

پرسش :

آیا عمل نکردن به قانون در کشورهاى غیر مسلمان پس از ورود به آن کشور جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اخذ ویزا از کشورى مبنى بر این است که قوانین آن کشور را رعایت کنند بنابراین هر نوع تخلف از قوانین آن کشور که بر خلاف دستورات اسلام نیست بر خلاف تعهد است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394