جمعه، 25 مرداد 1398

ضمانت بازگرداندن عین مستأجره توسط مستأجر

پرسش :

آیا ضمانت شخص ثالثى نسبت به بازگرداندان عین مستأجره به موجر پس از تمام شدن مدت اجاره صحیح است و در صورت صحت، آیا ضمان اصطلاحى است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اشکال ندارد و این ضمان همانند ضمان درک که فردى ضامن مى شود، اگر عین مستحق للغیر درآمد او ضامن باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.