جمعه، 25 مرداد 1398

حکم فروش سیمان دولتى

پرسش :

شخص پیمانکار، سیمان دولتى گرفته تا آن را در کار خاص مصرف کند، ولى کار را به دیگرى واگذار و سیمان را به قیمت آزاد فروخته است. اکنون وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از آنجا که سیمان متعلق به کار خاص بوده، فروش پیمانکار، بیع فضولى است. حال اگر سیمان باقى مانده است، باید آن را برگرداند و اگر تلف شده، باید مثل آن را تهیه کند تا در آن کار مصرف شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.