چهارشنبه، 20 شهريور 1398

پوشاندن زیر چانه و پشت و روى پا

پرسش :

آیا پوشاندن زیر چانه و پشت و روى پا، در مقابل نامحرم واجب است؟

پاسخ :
همه (به جز تبریزى و مکارم): آرى، باید آنها را از نامحرم بپوشاند.1

مکارم: پوشاندن زیر چانه واجب است؛ ولى پوشاندن پشت و روى پا تا مچ واجب نیست.2

تبریزى: پوشاندن زیر چانه واجب است؛ ولى پوشاندن پشت و روى پا تا مچ بنابر احتیاط، واجب است.3

پی نوشت‌ها:
1. سیستانى، sistani.org، حجاب، س 3؛ تبریزى، صراط النجاة، ج 1، س 878؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1706؛ صافى، جامع الاحکام، ج 2، س 1696؛ خامنه اى، اجوبة الاستفتائات، س 438؛ دفتر: نورى، وحید، بهجت و امام.
2. دفتر: مکارم.
3. تبریزى، صراط النجاة، ج5، س1275 و استفتائات، س 1614.

منبع: پرسش‌ها و پاسخ‌هاى برگزیده، حمیدرضا شاکرین؛ نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه‌ها، دفتر نشر معارف، 1384.