چهارشنبه، 20 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره فیل

پرسش :

تلاوت سوره فیل چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در فضیلت تلاوت این سوره از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمود: «هر کس سوره فیل را در نماز واجب بخواند، در قیامت هر کوه و زمین هموار و کلوخی برای او شهادت می‌دهد که او از نمازگزاران است و منادی صدا می‌زند درباره بنده من راست گفتید، شهادت شما را به سود یا زیان او می‌پذیرم، بنده‌ام را بدون حساب داخل بهشت کنید، او کسی است که من وی را دوست دارم و عملش را نیز دوست دارم».(1)

بدیهی است این‌همه فضیلت و ثواب و پاداش عظیم از آنِ کسی است که با خواندن این آیات از مرکب غرور پیاده شود و در طریق رضای حق گام بردارد.

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 539

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.