جمعه، 5 مهر 1398

ازدواج موقت بدون اذن پدر به تصور بى پدرى

پرسش :

با دخترى ازدواج موقت کردم که به گفته خودش نه پدر داشت و نه مادر و نه قیم پس از ازدواج معلوم شد که پدر دارد و دروغ گفته است، تکلیف من چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اکنون که فهمیدید پدر دارد از پدر اذن بگیرید در این صورت عقد صحیح است و الاّ مابقى مدت را احتیاطاً ببخشید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.