پنجشنبه، 25 مهر 1398

آبیارى باغ و تمام شدن مدت اجیر شدن وى

پرسش :

شخصى چند سال باغ مرا آبیارى و کارهاى مربوط به باغ را انجام داده و مزد دریافت کرده است اکنون مى خواهم ملک را به دیگرى تحویل دهم، آبیار علاوه بر مزدى که دریافت کرده مبلغى را نیز مطالبه مى کند آیا وى چنین حقّى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر قراردادى و شرط ضمنى بین شما نبوده است که موقع تحویل، حقى به او پرداخت شود چنین حقى را ندارد ولى اخلاقاً چون خدمت به شما کرده خوب است او را دست خالى مرخص نکنید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.