پنجشنبه، 25 مهر 1398

وصیت به صرف درآمد در امورات مادر و فروش آن

پرسش :

پدرم طبق وصیت خود به من یک قطعه زمین داد تا درآمد آن در حیات مادرم صرف امورات ایشان شود اکنون مادرم بدون توجه به وصیت، زمین را فروخته، آیا مادر چنین حقى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال که پدر در حال حیات خود یک قطعه زمین را به شما تملیک کرده است مشروط بر این که درآمد آن تا زمانى که مادر در قید حیات است صرف هزینه ایشان شود در این صورت مادر حق فروش ندارد، چون ملک شماست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.