سه‌شنبه، 21 آبان 1398

وکالت زوجه بر طلاق و پشیمانى زوج

پرسش :

اینجانب به زوجه ام در محضر و در ضمن عقد خارج لازم وکالت در طلاق داده ام اکنون پشیمان شده ام آیا مى توانم وکالت را فسخ کنم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: بهترین راه این است که با همسر خود با رأفت و مهربانى رفتار کنید تا هر نوع فکر استفاده از وکالت را فراموش کند و در غیر این صورت راهى براى فسخ وکالت نامه نیست مگر این که خود طرف راضى شود. عقد وکالت هر چند عقد جایز است ولى در محضر در ضمن عقد لازم خارج این حق از شما گرفته شده است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.