سه‌شنبه، 21 آبان 1398

درخواست طلاق به خاطر سابقه نابارورى زوج

پرسش :

در چند سال اول زندگى، زوج توانایى بچه دار شدن نداشت، حال با عمل جراحى این توانایى حاصل شده است، آیا زوجه مى تواند به بهانه این که قبلاً این توانایى نبوده درخواست طلاق دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اوّلاً بارور نشدن سبب نمى شود که شوهر تحت فشار قرار بگیرد تا همسرش را طلاق دهد مگر این که در عقدنامه شرط شود آن هم به صورت شرعى ثانیاً اکنون که این مشکل رفع شده هیچ مجوزى براى درخواست طلاق نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.