شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | زیر سایه رفتن مردان: سوال پنجاه و چهار

پرسش :

آیا بر شخص مکلف جایز است که برای انجام دادن اعمال عمره مفرده مستحبی به مکه برود در حالی که می‌داند پس از احرام بستن مجبور می‌شود ماشین مسقف سوار شود؟ و همچنین برای حج مستحب، آیا جایز است که به این صورت عمل کند؟

پاسخ :
بسمه تعالی: آری جایز است و ضرری به صحّت احرام او چه در عمره مفرده یا حج تمتع چه واجب و چه مستحب نمی‌رساند، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.