دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام خمس | وام، قرض و پس انداز براى خانه: سوال شش

پرسش :

اینجانب معلّم هستم. مبلغى پول که در سال قبل خمس آن را پرداخت کرده ام به صورت على الحساب به شرکت تعاونى مسکن فرهنگیان واریز کرده ام تا در آینده قطعه زمینى به اینجانب بدهند. اکنون سال خمسى ام فرا رسیده، آیا به این پول خمس تعلق مى گیرد؟

پاسخ :
در فرض سؤال، خمس لازم نیست.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.