جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | بیتوته در منى: سوال سیزده

پرسش :

کسى که در شب یازدهم و دوازدهم باید در منىٰ باشد، یا در مسجد الحرام مشغول عبادت گردد، در مسجد الحرام مشغول عبادت مى‌شود، ولى در بین آن از خستگى مرتب چرت مى‌زند و بیدار مى‌شود، وظیفه او چیست؟ و آیا عبادت در پشت بامهاى کنونى مسجد الحرام کافى است یا نه؟

پاسخ :
اگر به قدرى خواب مى‌رود که صدق نمى‌کند که تمام شب مشغول به عبادت بوده، کافى نیست، و باید کفّاره بدهد، و عبادت در هر جاى مکّه کافى است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.