جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال نوزده

پرسش :

شخصى روز عید قربان رفت به رمى جمره عقبه و سنگ به سرش خورد بعد رفت سرش را شست و نمى‌دانسته که خون آمده و بعد از نیمه شب از منى رفت به مکه که اعمال حج را انجام دهد بعد از اعمال دست به سرش گذاشت دید دلّه بسته معلوم شده خون آمده که دلّه بسته تکلیف اعمال او چیست؟

پاسخ :
در فرض سؤال، چنانچه یقین دارد که خون از قبل بوده و با شستن زائل نشده و با همان حال وضو گرفته، باید خود را تطهیر کند و مجدّداً وضو بگیرد و اعمال را اعاده کند.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.