جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال بیست و چهار

پرسش :

زنى عمره تمتّع را انجام داد، بعد متوجّه شد که طواف او باطل بوده است، قبل از اعاده طواف ملاحظه نمود که عذر زنانه دارد، تکلیف او چیست؟

پاسخ :
هر وقت عذر او مرتفع شد، طواف و نماز را اعاده کند، و اگر قبل از وقوف، پاک نمى‌شود و بطلان طواف از جهت جهل به مسئله باشد، حج او قهراً مبدّل به إفراد شده، و پس از حج باید عمره مفرده بجاى آورد، و احتیاطاً حج را اعاده کند.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.