جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال بیست و شش

پرسش :

اگر زن در شوط چهارم یا پنجم طواف عمره تمتّع حائض شود، و مى‌داند تا قبل از عرفات پاک نخواهد شد آیا مى‌تواند نایب بگیرد یا حج او مبدّل به افراد مى‌شود؟

پاسخ :
بعد از شوط چهارم اگر زن حائض شود عمره تمتّع او صحیح است، و سعى و تقصیر را با همان حال حیض انجام دهد، و در موقع حج محرم به احرام حج تمتّع شود، و بعد از پاک شدن، قضاى باقیمانده از طواف عمره را بجا آورد، و اگر تا وقت حرکت همراهان از مکّه پاک نشد، و ناچار است با آنها برود، جایز است براى طواف حج و نماز آن و طواف نساء و نماز آن و هم چنین قضاى باقیمانده طواف عمره و نماز آن نایب بگیرد.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.