جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال سی و پنج

پرسش :

اگر صاحب عادت وقتیه یا عددیه که عددش مثلاً هفت روز است، روز هفتم پاک شد و غسل کرد و اعمال حج را بجا آورد ولى بعداً لک دید اعمالش چگونه است؟

پاسخ :
اگر فقط یکبار لک دید که مجموع از ده روز تجاوز نکرد احتیاط این است که بقصد ما فى الذمه از غسل حیض یا استحاضه اگر متوسطه یا کثیره باشد غسل نماید و وضو بگیرد و الا احتیاطاً غسل حیض کند و وضو هم بگیرد و طواف و نماز آن و سعى و تقصیر و طواف نساء و نماز آن را اعاده نماید.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.