جمعه، 2 اسفند 1398

علایم بیماری تنفسی و خودداری از تماس با حیوانات خانگی

پرسش :

اگر علایم بیماری تنفسی داشته باشم، آیا باید از تماس با حیوانات خانگی و سایر حیوانات خودداری کنم؟

پاسخ :
زمانی که بیمار هستید از دست زدن به حیوانات خانگی و سایر حیوانات خودداری نمایید. اگرچه تا کنون گزارشی از انتقال بیماری کرونا ویروس جدید از انسان به حیوانات وجود ندارد، اما چندین نوع کرونا ویروس وجود دارد که می‌توانند سبب بیماری در حیوانات شده و از آن‌ها به سایر حیوانات و انسان منتقل شوند. تا زمانی که اطلاعات دقیقی در این مورد بدست آید، افراد مبتلا به کرونا ویروس باید از تماس نزدیک با حیوانات خودداری نموده و اگر لازم است نزدیک به حیوانات باشند یا از آن‌ها مراقبت کنند، باید از ماسک جراحی استفاده کنند.