جمعه، 2 اسفند 1398

واردات کالا‌های چینی و خطر ابتلا به کرونا

پرسش :

آیا خطر ابتلا به کرونا ویروس در نتیجه واردات بسته‌ها و کالا‌های چینی وجود دارد؟

پاسخ :
برای پاسخ به این سوال باید از تجربیات SARS و MERS که هم خانواده ویروس جدید هستند، بهره گرفت. به طور کلی به علت قابلیت بقای ضعیف و کوتاه مدت کرونا ویروس‌ها بر روی سطوح، احتمال بسیار ناچیزی دارد که بسته‌ها و کالا‌ها سبب انتقال ویروس شوند، زیرا روز‌ها یا هفته‌ها طول می شکد تا این اقلام به کشور برسند و در دمای محیط این ویروس در مدت کوتاهی غیرفعال می شود. بطور کلی کرونا ویروس‌ها در تقریباً همه موارد از طریق قطرات تنفسی آلوده دفع شده با عطسه و سرفه منتقل می شوند. در حال حاضر، شواهدی در دست نیست که کرونا ویروس جدید از طریق کالا‌های وارداتی به کشور‌های جهان وارد شده باشد.