جمعه، 2 اسفند 1398

نحوه انجام تست تشخیصی بیماری کرونا

پرسش :

نحوه انجام تست تشخیصی بیماری کرونا ویروس برای یک بیمار چگونه است؟

پاسخ :
در حال حاضر، تست آزمایشگاهی از نظر این ویروس در دو مرکز تشخیصی مورد تأیید وزارت بهداشت انجام می شود. زمانی که مرکز بهداشت شهرستان/ استان یک بیمار مشکوک را تحت نظر می‌گیرند، فوراً مورد را به مرکز هدایت عملیات پاسخ به اپیدمی در وزارت بهداشت (Public Health EOC) مستقر در مرکز مدیریت بیمای‌های واگیر گزارش می کنند تا مشخص شود آیا نمونه گیری از بیمار ضرورت دارد یا خیر.

با راهنمایی آن مرکز ستادی، مرکز بهداشت شهرستان/ استان نمونه گیری، قراردادن نمونه در شرایط مناسب و انتقال صحیح نمونه به آزمایشگاه‌های تعیین شده را انجام می دهند. این امر در خارج از ساعات اداری یا تعطیلات نیز جریان دارد.