جمعه، 2 اسفند 1398

کاربرد ماسک در اماکن عمومی را به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا

پرسش :

آیا وزارت بهداشت، کاربرد ماسک در اماکن عمومی را به منظور پیشگیری از گسترش بیماری کرونا در جامعه توصیه می کند؟

پاسخ :
کاربرد ماسک معمولی جراحی توسط افراد دچار علایم سرماخوردگی می تواند نقشی معادل پوشاندن دهان و بینی در حین عطسه و سرفه داشته باشد و از پرتاب قطرات آلوده به سمت صورت افراد سالم یا بر روی سطوح پیشگیری کند.

افراد سالمی که احتمال تماس نزدیک با افراد سرماخورده را دارند، ولی از رعایت پوشش دهان و بینی توسط فرد بیمار در حین عطسه و سرفه وی اطمینان ندارند، ممکن است با پوشیدن ماسک معمولی، دهان و بینی خود را در برابر ورود قطرات آلوده پرتاب شده از سمت فرد دچار علایم سرماخوردگی محافظت نمایند.

ماسک طبی معادل همان ماسک جراحی معمولی است.