چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام طلاق | عده طلاق: سوال نه

پرسش :

زنى به خلع، طلاق یافت؛ در عدّه، شوهرش نزد او آمد و پس از گفتگو و دلجویى، بدون آنکه زن به بذل خود رجوع نماید، مرد با زن همبستر مى‌شود، البته این دو از احکام آگاه نبودند، از آن هنگام هشت ماه سپرى شده، و دیگر بار با یکدیگر همبستر نشده‌اند، آیا زن مى‌تواند با دیگرى ازدواج کند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در فرض سؤال، دخول رجوع به زوجیّت حساب نمى‌شود و تمایل زن به دخول هم رجوع در بذل حساب نمى‌شود، وطى مزبور وطى به شبهه بوده، و ازدواج آن زن با مرد دیگر پس از انقضاى عدّۀ وطى به شبهه، مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.