پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

تجارت با حقوق شرعی که سرمایه شده | سوال یک

پرسش :

در یک مؤسّسه‌ی فرهنگی برای تأمین نیازهای مالی آن در آینده، واحدی تجاری تشکیل شده که سرمایه‌ی آن از حقوق شرعی است، آیا پرداخت خمس درآمد آن واجب است؟ آیا مصرف خمس آن به نفع مؤسّسه جایز است؟

پاسخ :
حقوق شرعی واجب است به مصرف موارد مقرّر شرعی آن برسد و تجارت با آن هرچند به قصد استفاده از منافع آن در یک مؤسّسه فرهنگی باشد، بدون اجازه ولی آن حقوق شرعی یا وکیل او جایز نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری