پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس خرید و نگهداری زمین برای ترقّی قیمت

پرسش :

شخصی زمین زراعی یا غیر زراعی خریداری کرده تا پس از ترقّی قیمت بفروشد، آیا با فرارسیدن سال، با اینکه فعلاً قصد فروش ندارد، تخمیس زمین لازم است؟ در صورت لزوم، به قیمت خرید باید خمسش را حساب کند یا به قیمت فعلی؟

پاسخ :
زمین را اگر با پول غیرمخمّس خریده، سر سال خمسی باید خمس آن را بپردازد و در صورتی که قابل فروش باشد، ترقی قیمت آن نیز خمس دارد و اگر با پول مخمّس خریده، چنانچه سر سال خمسی ترقّی قیمت داشته و قابل فروش بوده، باید خمس ترقّی قیمت را به قیمت سر سال خمسی بپردازد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری