جمعه، 5 ارديبهشت 1399

حکم خمس زمینی که توان ساخت آن نسیت

پرسش :

شما می‌فرمایید آنچه از مخارج سال محسوب می‌شود، خمس ندارد، پس شخصی که خانه ای برای سکونت ندارد، ولی مالک قطعه‌زمینی است که یک سال یا بیشتر بر آن گذشته و او نمی‌تواند آن را بسازد، پس چرا این از مخارج او محسوب نمی‌شود؟ امیدواریم توضیح بفرمایید.

پاسخ :
اگر زمین را برای ساخت مسکن مورد نیاز در آن، از درآمد بین سال خریده باشد، جزء مخارج کنونی وی محسوب می‌شود و خمس آن واجب نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری