جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس پس‌انداز حقوق جهت هزینه‌های ازدواج | سوال سه

پرسش :

طلّاب علوم دینی که هنوز ازدواج نکرده‌اند و مسکنی ندارند، اگر درآمدی از طریق تبلیغ و کار یا سهم امام (علیه‌السّلام) داشته باشند، آیا مشمول خمس است یا اینکه می‌توانند بدون پرداخت خمس، آن را به این دلیل که از وجوب خمس استثنا شده، برای هزینه‌های ازدواج پس‌انداز کنند؟

پاسخ :
حقوق شرعی که از طرف مراجع به طلّاب محترمی که مشغول تحصیل در حوزه‌های علوم دینی هستند اهدا می‌شود، خمس ندارد، ولی سایر درآمدهایی که از راه تبلیغ و کار دارند، اگر تا سر سال خمسی باقی بماند، خمس آن واجب است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری