چهارشنبه، 24 ارديبهشت 1399

نگاه کردن به نامحرم در زمان خرید و فروش | سوال دو

پرسش :

زیر نظر گرفتن خانم‌های بدحجاب از طریق دوربین‌های مدار بسته که گاه همراه با نگاه به مو و صورت آرایش کرده آن‌ها می‌باشد، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
نگاه کردن مرد به زن نامحرم فقط به صورت و دست‌ها تا مچ اگر بدون آرایش و زیور باشند، و بدون لذت جنسی باشد، اشکال ندارد؛ و در غیر صورت و دستها جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری