يکشنبه، 4 خرداد 1399

لزوم رعایت استمرار در روزه های پی درپی | سوال یک

پرسش :

کسی که باید پی درپی روزه بگیرد، اگر در بین آن بدون عذر یک روز روزه نگیرد یا وقتی شروع کند که در بین آن به روزی برسد که روزۀ آن واجب یا حرام است، چه حکمی دارد؟(1)

پاسخ :
باید روزه ها را از سر بگیرد (تمام مراجع عظام تقلید).

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، فصل فی صوم الکفاره، مسأله 5؛ توضیح المسائل مراجع، مسأله 1663؛ وحید، توضیح المسائل، مسأله 1671.

​​​​​​​منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.