پنجشنبه، 15 خرداد 1399

احکام پزشکی | گفتن وضعیت بیمار: سوال دو

پرسش :

چنانچه بیان واقع براى شخص بیمار باعث تأثیر نامطلوب در روحیه او می شود آیا مى شود خلاف واقع را به او گفت؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: نباید دروغ گفت و مىتوانید توریه کنید یا اصلاً موضوع را به بیمار نگویید و اطلاع دادن فى نفسه واجب نیست.[1]

پی نوشت:
[1]. دفتر همه مراجع.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.