پنجشنبه، 15 خرداد 1399

احکام پزشکی | اسرار بیمار: سوال یک

پرسش :

اگر بیمار نارضایتی خود را از افشای بیماری خود اعلام نماید، ولی ضرورت درمان اقتضا می‌‌کند که نوع بیماری برای بستگانش فاش شود، وظیفه پزشک معالج در این صورت چیست؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: در صورتی که نجات جان او بستگی به آن داشته باشد، لازم است.[1]

پی نوشت:
[1]. خامنه ای، سایت، استفتائات جدید، مسائل متفرقه پزشکی؛ مکارم، استفتائات ج 1، س 1556 و 1558 و ج 3، 1426 و 1427؛ دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.