سه‌شنبه، 17 تير 1399

احکام حج و عمره | محرمات احرام: سوال سی و سه

پرسش :

حقیر با توجه به قطع پا جهت استفاده از پای مصنوعی ناچار به استفاده از چند جوراب (5 یا 6) و تسمه ای می باشم که دوخته شده هستند. با توجه به وضعیت فوق آیا در احرام باید از لباس دوخته اجتناب کنم؟ که در این صورت انجام اعمال با عصا برایم بسیار مشکل است؟ درصورت ناچاری باید کفاره بدهم؟

پاسخ :
اگر ناچار به پوشیدن باشید حرام نیست ولی کفاره دارد و مقدار کفاره آن در رساله های مناسک حج بیان شده است.

‌منبع: استفتائات ویژه حج از محضر مراجع عظام تقلید، مرکز تحقیقات حج، تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۵.