سه‌شنبه، 24 تير 1399

قوانین کار | کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار: سوال هشت

پرسش :

نحوه بررسی صورتجلسات کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار در ادارات بازرسی کارچگونه است؟

پاسخ :
با توجه به اعلام برنامه تشکیل جلسات کمیته حفاظت درطول سال توسط کارفرمایان، بازرسان کار با برنامه ریزی و حضور در جلسه و یا دریافت صورتجلسات کمیته حفاظت فنی و بهداشت کارنسبت به مطالعه و تطبیق آن با صورتجلسات قبلی اقدام و درصورت رفع موارد نقص مطرح شده در صورتجلسات قبلی نسبت به تائید و بایگانی آن اقدام می نمایند. شایان ذکر است برای کنترل بهتر صورتجلسات دریافت شده در بعضی از بازرسی های ادواری موارد مطروحه در صورتجلسات مورد بررسی قرار می گیرد.

منبع: bazresikar.mcls.gov.ir