شنبه، 25 مرداد 1399

اجاره ملک وقفی بدون اجازه و رضایت متولی

پرسش :

شخصی بدون اجازه و رضایت متولی شرعی ملک وقف را به اجاره می‏دهد و مال الاجاره آن را به طوری که در وقف نامه تعیین شده مصرف می‏نماید در این صورت ذمه مستأجر با دادن مال الاجاره و ذمه موجر با مصرف رساندن آن برئ است یا نه؟

پاسخ :
پاسخ آیت الله العظمی سید محمد رضا گلپایگانی (رحمه الله):
در فرض سؤال اجاره باطل است و مستأجر با پرداخت مال الاجاره به موجر مذکور برئ الذمه نمی‏شود.

منبع: مجمع المسایل، ج 2، دار القرآن الکریم، قم، چاپ چهارم، 1372.