سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | ورزش: سوال دو

پرسش :

اخیراً در سطح کشور و به این بهانه که براى بعضى از ورزش هاى جدید ونوظهور مانند سافت بال، بیسبال و مانند آن، که مربّى زن وجود ندارد، جهت تمرین بانوان از مربّى مرد استفاده مى شود. با توجّه به این که معمولاً در هنگام تمرین ورزشى افراد لباس هایى مى پوشند که بطور کامل نمى تواند حجم برجستگى هاى بدن آنان را بپوشاند، و با عنایت به این که تمرین ورزشى مستلزم انجام حرکات و سکنات مختلف مى باشد، این کار چه حکمى دارد؟

پاسخ :
در صورتى که امکان رعایت شؤونات دینى نباشد این کار جایز نیست و باید مربّى همجنس عهده دار آن شود.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.