سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | مشاغل: سوال هجده

پرسش :

بعضى از کارمندان دولت یا نهادها اقدام به اخذ موافقت اصولى جهت تأسیس کارخانه و مانند آن مى کنند و یکى از شرایط اخذ موافقت اصولى انفصال از شغل دولتى است. لذا آنها با استعفاى صورى پس از کسب موافقت اصولى دوباره به سر کار خود برمى گردند، آیا گرفتن حقوق از دولت براى آنها جایز است؟

پاسخ :
این کار جایز نیست و در صورتى که انفصال صورى بوده گرفتن موافقت اصولى خلاف شرع بوده و اگر انفصال واقعى بوده گرفتن حقوق اشکال دارد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.