پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد بستن قرارداد کار

پرسش :

شخصی با شرکتی قراداد 1 ساله امضا کرده هیچ برگه یا کپی ای از این قرارداد هم ندارد. حالا این شرکت میخواهد قراردادها رو 3 ماهه کنه، آیا راهی هست برای اینکه این شخص بتواند از این کار شرکت جلوگیری کند و قرارداد 3 ماهه نبندد یا به استناد قرارداد 1ساله اش این قرارداد 3 ماهه را امضا نکند؟

پاسخ :
طبق دستورالعمل اداره کار عقد قرارداد کار کمتر از یکسال در مشاغل مستمر ممنوعیت قانونی دارد. در این مورد می توانند نزد اداره کار محل دادخواست داده و با شهادت شهود و بقیه کارگران ادعای خود را اثبات کنند. مگر اینکه کارفرما مدرکی خلاف ادعای کارگر ارائه دهد که در این صورت ادعای کارگر رد می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان