پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد توقیف اموال شرکت

پرسش :

من در راستای درخواست حقوق معوقه از شرکتی که در آن مشغول به کار بودم. از طریق اداره کار شکایت کردم و رای به نفع اینجانب صادر شده است. الان در مرحله توقیف اموال این شرکت کلاً تعطیل کرده و هیج اطلاعی از مکان جدید یا اموال آن در دست ندارم غیراز آدرسی که در اداره ثبت املاک برای ثبت شرکت ثبت شده که مسکونی هست آیا نسبت به توقیف این ملک میتونم اقدام کنم؟

پاسخ :
بله، چنانچه این اموال به نام شرکت باشند می توان آنها را توقیف نمود.

منبع: گروه حقوقی میزان