پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد خرید ماشین تصادف کرده

پرسش :

من نزدیک ۳ ماه پیش یک خودرو خریدم، تعویض پلاک کردم و در دفترخانه سند زدم، امروز فرد فروشنده با من تماس گرفته، و میگه قبلاً با این ماشین با کسی تصادف کرده و مصدوم اون زمان شکایت نکرده و بین خودشون حل و فصل کردند، اما الان طرف پشیمون شده و شکایت کرده و گویا دادگاه دستور داده خودروی مذکور جهت بازسازی صحنه و کروکی به محل مورد نظر برده بشه و یک برگ از کوپن های بیمه رو هم برای پرداخت خسارت جدا میکنند. بنده چکار کنم؟ آیا باید قبول کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
با توجه به اینکه سند رسمی به طریق قانونی بنام شما ثبت شده است مالک خودرو شما می باشید. با این حال شما می توانید نسبت به این ادعای در سوال اعتراض کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان