پنجشنبه، 24 مهر 1399

خرید و فروش کتابهاى ضد دین و مذهب | سوال یک

پرسش :

آیا براى مسلمان پیرو اهل بیت (ع) جایز است که چنین کتابهایى را خرد تابشهات و اشکالات صاحبان آنها آشنا شود و آنها را نقد کند، یا این که این کار تنها در صلاحیت علمایى است که توانایى علمى درک، نقد و رد آنها را دارند؟

پاسخ :
خریدارى آنها به منظور آگاهى و رد آنها مجاز است مشروط بر این که قدرت رد و ابطال شبهات آنها را به گونهاى قابل قبول، واقع بینانه و علمى داشته باشد.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.