جمعه، 23 آبان 1399

احکام | موسیقی و رقص: سوال بیست و نه

پرسش :

آیا شرکت در مجالس رقص و نوار در حالی که تاثیری بر انسان نمی گذارد، جایز است؟

پاسخ :
شنیدن موسیقی های مطرب که مناسب با مجالس لهو و لعب است حرام و رفتن به این مجالس نیز جایز نیست؛ هر چند آن موسیقی تاثیر محسوسی در شخص ایجاد نکند و عدم شرکت در چنین مجالسی قطع رحم محسوب نمی شود بلکه قطع رحم به معنای ترک مراوده دایم و بی اعتنایی به اقوام و خویشاوندان است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام