چهارشنبه، 12 آذر 1399

احکام متفرقه | سوال شصت و هفت

پرسش :

آیا کمک مالی شوهر به خانواده خویش - با توجه به درآمد کم خود - درست است؟

پاسخ :
اگر پدر و مادر مرد فقیر باشند و مرد بتواند به آنها کمک نماید بر او واجب است. اما اگر مراد خویشان دیگر از قبیل برادر و خواهر و خاله و عمه است گرچه مخارج آنها بر شوهر شما واجب نیست اما اگر توان مالی برای کمک به آنها داشته باشد کار شایسته ای است.

البته پرداخت نفقه زن و فرزند نیز بر او واجب می باشد و باید مراعات اعتدال و عدالت را بنماید، نکته ای که قابل توجه می باشد این است که کمک شوهر شما به خانواده اش نوعی صله رحم است که موجب توفیق او و شما و جلب نظر رحیمانه خداوند می گردد و نه تنها به شما ضرری نخواهد رسید بلکه منشا دفع بسیاری از بلاها و جلب خیرات است.

​​​​​​​منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام