سه‌شنبه، 9 دی 1399

پاسخ به شبهه افسانه بودن شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

پرسش :

علمای وهابی جدیداً سخن مضحکی بر زبان می‏ آورند که: شهادت حضرت زهرا (علیها السلام) از سال 1374 شمسی به تقویم ها اضافه شده است و تا قبل از آن این مسأله وجود نداشته است. پاسخ این شبهه تاریخی چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حجت ‎الاسلام دکتر سیدمحمد حسینی‎ قزوینی:

اولاً) «ابن تیمیه» رهبر وهابی‎ها ـ یا بهتر است بگوییم خدا و پیغمبر وهابی‎ها(!) ـ در کتاب جلد 4 کتاب "منهاج السنة" ص 220 نوشته است که: «کبس بیت فاطمه (علیها السلام)»؛ یعنی «عوامل خلیفه وقت به زور وارد خانه فاطمه (علیها السلام) شدند».

ثانیاً) «جوینی» استاد «ذهبی»، در کتاب "فرائد السمطین" آورده است که پیامبر (صلّی الله علیه و آله) فرموداند: بعد از من می‎بینم که دخترم «مغمومة مغصوبة مقتولة» خواهد شد.

ثالثاً) «مرحوم کلینی» از امام صادق (علیه السلام) روایت کرده است که فرمودند: «مادرمان فاطمه زهرا (علیها السلام) شهیده است».

رابعاً) «شهرستانی» در جلد اول کتاب "الملل والنحل" ص 67 از «نظّام» نقل می‎کند که: «خلیفه دوم با لگد به شکم حضرت زهرا (علیها السلام) زد و جنین او را سقط کرد».

خامساً) موضوع بالا را «ابن حجر» در "میزان الاعتدال" و "لسان المیزان" نیز نوشته است.

منبع: خبرگزاری ابنا