دوشنبه، 15 دی 1399

مشکلات تنفسی در هنگام ابتلا به ویروس کرونا

پرسش :

ویروس کرونا چگونه باعث مشکلات تنفسی می‌شود؟

پاسخ :
وقتی تعداد کپی ویروس زیاد شود به سلولهای همسایه حمله می‌کند. علائم معمولاً شامل سوزش گلو و سرفه خشک می‌باشد. پس ویروس به سمت لوله‌های برونش حرکت می‌کند. وقتی به ریه ها می‌رسد باعث التهاب مخاط آن شده و کیسه های هوایی یا آلوئول ها برای انجام وظیفه خود، تامین اکسیژن خون و حذف دی اکسیدکربن، باید سخت تر کار کنند.

دکتر کامپتون فیلیپس رئیس سیستم مراقبت‌های بهداشتی آینده‌نگر در بیمارستانی که در ماه ژانویه 2020 اولین مورد کروناویروس در آمریکا گزارش شد، گفت: با ایجاد آماس عبور اکسیژن از غشای مخاطی از این هم مشکل تر می‌شود.  اختلال در جریان اکسیژن باعث می‌شود که آن نواحی در ریه ها با مایعات، چرک و سلول های مرده پر شود. ذات الریه یا عفونت ریه ایجاد می‌شود.

بعضی از افراد آن قدر در تنفس مشکل پیدا می کنند که به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز پیدا می کنند.در بدترین شرایط که به سندروم دیسترس تنفسی حاد شناخته می‌شود ریه ها به حدی از مایعات پر می‌شوند که حمایت‌های تنفسی بی‌تاثیر بوده و بیمار می‌میرد.

منبع: darmankade.com