سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

لکه‌بینى پس از سه روز از ایام عادت‌

پرسش :

خانمى که پنج روز پس از ایام عادتش پاک شده و غسل کرده، روز هشتم یک قطره خون مى‌بیند؛ این خون چه حکمى دارد؟ و اگر عادتش به این نحو است، وظیفۀ او از روز پنجم تا روز هشتم چیست؟

پاسخ :
اگر صاحب عادت عددیه باشد و هنوز عدد عادتش تکمیل نشده باشد حیض است وگرنه استحاضه است. در هر صورت در ایام پاکی غسل کند و عبادات واجب خود را بجا آورد.

منبع: zanjani.net