دوشنبه، 24 خرداد 1400

بیدار کردن کودک نابالغ برای نماز صبح

پرسش :

آیا جایز است کودک نابالغ را برای این‌که به نماز خواندن عادت کند، هر روز بین‌الطلوعین بیدار کنیم تا نماز صبح بخواند؟ آیا فقط برای ولیّ او جایز است یا برای غیر ولیّ هم جایز است؟

پاسخ :
اگر امر تربیت وی بر آن متوقف باشد اشکال ندارد و فرقی بین ولیّ و غیر ولیّ نیست. البته غیر ولیّ در فرضی که ولیّ به شکل صحیح متصدّی امر تربیت است نباید بدون اذن وی به این امر اقدام کند.

منبع: zanjani.net