جمعه، 28 خرداد 1400

دلیل انحراف برخی افراد در مقام رئیس جمهور

پرسش :

دلیل انحراف برخی افراد در مقام رئیس جمهور کشور چیست؟

پاسخ :
رییس جمهور سوگند یاد می کند که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی باشد. لازمه اصلی پاسداری نوعی نظارت است که ابتدائا باید نظارتی باشد تا براساس آن پاسداری مصداق پیدا کند.

رییس جمهور در صورت مشاهده خلاف، آن را به مقامات مربوطه معرفی می کند یا آن را ابطال می نماید. وی در این موارد می تواند علاوه بر دستورهای لازم و ارائه طریق تصمیم می گیرد. وی حتی گاهی در خارج از حوزه وظایف خود ارائه پیشنهاد نموده یا تصمیمات جدی تری مثلا اخطار به اجرای قانون اساسی اتخاذ می کند.

از دلیل به انحراف کشیده شدن برخی افراد در این مقام تقوا و پای بند بودن آن ها به اصول انقلاب اسلامی است. هرچه این دو اصل در فرد قوی تر باشد به انحرافات و زیرپاگذاشتن قانون و اصل انقلاب اسلامی دست پیدا نمی کند.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی