جمعه، 28 خرداد 1400

مطالبات جامعه از کاندیدای منتخب ریاست جمهوری

پرسش :

مطالبات جامعه از کاندیدای منتخب ریاست جمهوری چیست؟

پاسخ :
انتظارات از رییس جمهور، به عنوان رییس قوه مجریه و دومین مقام رسمی کشور بعد از رهبری، متناسب با حدود اختیارات و مسولیت های او است.

در حال حاضر مردم کشور ما مردم از مشکلات اقتصادی و معیشتی، تورم و گرانی، افت ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید و فساد اداری در رنج هستند.

ما باید بتوانیم پول حاصل از فروش نفت و گاز و امثال آن به کشور خودمان بازگردانیم و برای حل معضلات عدیده اقتصادی و بهبود معیشت مردم خود استفاده کنیم.

در چنین شرایطی مردم از رییس جمهوری آینده کشور و دولت وی انتظار دارند برای حل این مشکلات اساسی و بهبود زندگی و معیشت یومیه و کاهش آلام و رنج های آنان راه حل پیدا کند.

برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری مزمن راه حل عملی ارائه کند و گرانی بی حساب و کتاب را مهار کرده و ثبات را به بازار برگرداند.

اقتصاد و بهبود وضعیت معیشت یک عامل بسیار مهم در انتخابات کشور ماست و فرقی نمی کند انتخابات مجلس در پیش باشد یا انتخابات ریاست جمهوری، چراکه توقع مردم این است که بهبودی در شرایط اقتصادی و معیشتی ایجاد شود.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی