چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا به پولی که جهت گرفتن وام مسکن، در بانک گذاشته می شود و چندین سال از آن می گذرد، خمس تعلق می گیرد؟

پاسخ :
امام،تبریزی، خامنه ای، سیستانی، مکارم و وحید: آری، خمس دارد.
بهجت، فاضل و نوری: اگر برای تهیه خانه مورد نیاز، راهی جز این ندارد، به پول پس انداز شده خمس تعلق نمی گیرد.
صافی: اگر خانه مسکونی در حال حاضر مورد نیاز او و در شأنش باشد و راهی جز طریق یاد شده ندارد، به آن خمس تعلق نمی گیرد.
تبصره- بنا بر نظر مراجعی که معتقدند پول مزبور خمس ندارد؛ چنان چه در آینده، صرف خرید منزل نشود، خمس آن را باید بدهد.